Tulcea – Gura Portitei

2,500.00lei

Excursie privata pentru maxim 11 persoane

Categorie:

Descriere

Gura Portitei

 

poza drona gura portitei paradis natural

Locul unde Marea Neagra se intalneste cu Delta Dunarii pentru a crea un spectacol natural si o oportunitate de relaxare si observatie pentru fiecare. Aflat pe limba de nisip ce separa cele doua lumi, acesta este locul unde puteti admira atat flora cat si fauna specifica Deltei Dunarii si pe cea  a Marii Negre, la doar cativa pasi una de cealalta.  Afla mai multe!

Descoperit in anul 1736,Gura Portitei, acest colt de paradis autohton a fost initial un sat pescaresc ca mai apoi in anul 1998 sa  fie amenajat pentru a putea oferi sejurul ideal.

Frumusetea acestui loc se pastreaza desi spatiul se afla intr-o continua dezvoltare, este garantat o oaza de relaxare si liniste.

La Gura Portitei

Vom gasi o plaja amenajata, nisip fin, spalat de o apa curate, cureflexii de curcubeu. Din loc in loc cate o umbrella de stuf, sub care te poti adaposti de arsita soarelui, sezlonguri. Pe plaja exista si un loc de joaca pentru copii, dar si o piscina sau teren de tenis. Este de asemea raiul pescarilor, care vor prinde pe saturate.

Posibilitati de cazare sunt destule se gasesc vile, hoteluri sau casute de lemn.  Cazare!

casute cazare gura portitei delta dunarii

In prezent am putea spune cu siguranta, ca aceste este cel mai exotic loc de pe litoralul romanesc.

plaja gura portitei unde apa sarata se uneste cu cea dulce

Rezerva o excursie!